14 januar 2009

Hvilke farger kler du?

Om du vet hvilke farger du kler, kan det virkelig gjøre underverker for looken. I tillegg til at det får deg til å se chic ut, vil fargene også få huden din til å stråle.

Er du usikker på hvilke farger du kler? Da er du ikke alene. For å hjelpe deg på rett vei, har vi samlet de beste tipsene:

1) Ta utgangspunkt i hårfargen
Det mange faktorer som er avgjørende for hvilke farger du kler best, alt fra øyenfarge til hudtone. Likevel er det én faktor som er en av større betydning enn de andre. – Det aller beste er om du tar utgangspunkt i hårfargen din.

Blondine: Du vil se bra ut i lyse, varme nyanser av oransje, gul og rust-toner. Du kler også brunt og hvitt bedre enn jenter med andre hårfarger.

Brunette: Du har mange valgmuligheter. Trekker frem nyanser av oransje, rosa, grønt og blått. Sjokoladebrunt vil også passe deg godt.

Rødhåret: Gå gjerne for varme farger. Brunt, oransje og grønt vil kle deg.

2) Tenk helhetlig
For å få en gjennomført stil, gå for farger som matcher eller ligner din egen hårfarge. – En helhetlig look er elegant. Farger som ligner hverandre vil dessuten få deg til å se lengre og slankere ut.

3) Gå for universelle farger
Nøytrale farger som svart, hvitt og brunt ser bra ut på de fleste. Men noen liker likevel å tøye grensene litt. – Gå gjerne for kontraster. Det er ingenting som slår en blondine i svart, en brunette i hvitt og en rødhåret i ivory.

Husk! Dette er bare noen tips man kan tenke litt etter, men er vel egentlig ikke noe fasit svar på dette! Man velger selv hva man vil gå med, liker eller ikke liker. Det viktigste er at man trives og liker det selv, velg din egen smak og stil selv! (litt inspirasjon skader ikke, men ikke herm fullt ut) Folk vil se deg!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du er en utrolig pen jente nanna, men jeg tror du ville kledd enda litt blondere striper:) og du kler brunt og naturelle farger:)

Nanna Charlotte sa...

Takk for det! hM, kanskje det, men jeg har aldri gjort noe med håret mitt og det vil jeg ikke heller :D