14 mars 2009

Litt hjelp, hvertfall...

En del folk har spurt meg, "Hvordan trene nederste del av magen?" og få en strammere mage? Jodaa, dette er noe jeg selv gjør så kan vel si at jeg svarer med kunnskaper og erfaring.

Okeii, mange tror nok at hvis de tar mange situps hver kveld, så vil magen bli "Bedre" slik dem vil ha den. Og det er forsåvidt riktig. Ved hjelp av situps eller annen trening kan du jo stramme opp, pynte på eller gjøre det du ønsker. Men i tilegg er det to andre ting som har like stor betydning. Altså det er like viktig med et riktig kosthold og nok vile. (Hørt om treningstrekanten?)

Men slik som folk vet er det mye vanskligere å endre eller gjøre om en kosthold eller å legge inn og passe på at du hele tiden får nok ville. Sikkert en del som er enige om at klokka går ekstra fort når den har pasert 21.00. Det hjelper jo å trene og holde seg i form, bare du må vite at du ikke får en hel omforandring med bare hjelp av å ta masse situps.

Uansett her kommer vel egentlig svaret:

Skal du ta situps for å trene hele magen, skal du lene deg opp til du kjenner det strammer, men ikke løfte helt opp til knærne.

2 kommentarer:

Unknown sa...

er det ikke sånn at korsryggen alltid skal være i bakken når du tar situps ? :)

Nanna Charlotte sa...

Jaa, det blir vel på en måte sånn. Man bøyer seg opp til hele magen strammer seg, men løfter ikke i det hele tatt :D