13 juni 2012

When in Rome I












Dagene i Roma gikk veldig fort unna og det var innmari rart å plutselig være hjemme igjen, men likevel føler jeg at vi fikk utnyttet de dagene vi hadde fult ut og fikk sett de største tingene som er veldig kjent i Roma, her: Colosseum, Trevifontenen og Spansketrappen. Det ble såklart mye gåing i smågater, større gater og litt titting i butikker også. Men stort sett var det monumentene som var markert av på kartet slik at vi gikk deretter.

Etter fem, seks timer ute med mange inntrykk og opplevelser var det deilig å gå hjemmover mot hotellet, ta noen minutter før vi ordnet oss på ny og var klare for middag. Gikk en del i spagethie for min del, siden jeg til vanlig er ganske så glad i det, men også for dette kan italiernerne. Prøvde ut med blåskjell, grønnskjell, reker og såklart den orginale bolognesen. Maten smakte alltid og stemningen og selskapet var helt herlig!

Kommer flere bilder senere om de resterende dagene, så et par innlegg til om Roma må dere belage dere på.

1 kommentar:

Diana Marks sa...

Great photos!

Do you want to follow each other on Bloglovin? Follow me and I will follow you back with pleasure. Just let me know in the comments ;)

LA By Diana Live Magazine