08 juli 2012

København - Nyhavn og Strøget.

Denne uken viste seg å by på litt mer en bare jobbing og avslappning hjemme. Pappa hadde møter i København, så hvorfor ikke slenge seg med og få et par dager med kos og hygge i et annet land og by. Smart trekk. Lasse og jeg hang oss på og forutenom fem timer i bil, men som egentlig gikk fort og smertefritt det også var turen helt super! Onsdags ettermiddagen gikk først til et lite stopp på et stort kjøpesenter på vei nedover, med engang vi hadde kommet oss over broen mellom sverige og københavn og når vi hadde kommet oss til hotellrommet, pakket ut litt og tatt fem minutter, skiftet vi og vandret bortover til Nyhavn.

Så hyggelig og stemningsfull atmosfære, har prøvd å fange den litteran på bildene under, men det ble med forsøket. Alle menneskene som møtes, prater og drikker vin/ øl, slapper av og koser seg langs havnekanten er jo bare så hyggelig! Tenk om vi kunne gjort slik i Norge, nærmere sagt Halden?.













Ble jo såklart litt shopping for min del, noen skatter fant seg veien hjem til meg, mens vi vandret gjennom strøget i solskinnet. Været var så fint og behagelig, så det gjorde susen. Alt i alt, var det et artig avbrekk fra hverdagen og danmark har veldig mye koselig å by på!

1 kommentar:

Sara Adolfsen sa...

Danmark og københavn er så herlig!!