19 juni 2013

Et skritt nærmere.


Etter noen timer reise til fots og med tog - som var vanskligere enn man skulle tro, kom vi oss omsider frem til Toulon. En mye mindre by, lenger syd for Nice.

 
Når vi fant frem til Hotellet lå det ganske så sentralt, i en liten sidegate. Siden det ble brå bestemt og gjort i all hast bare for å sove en natt et sted i Toulon nærmere flyplassen, så vi ikke så mye på bilder og ellers på hvordan hotellet var. Det visste seg at det var 2-stjerners, så litt skeptiske var vi. Det hadde vi ingen grunn til å være. Så 2-stjernes må nok være luksus her. Hahha. Vi ble møtt med junior suite i 6. etasje. Egen takterasse, med spisebord og utsikt over hele byen! Jeg har min egen dobbelseng i et karnapp, to bad og stor stue med to sitte grupper. Litt tilfeldig, men gjør ikke annet enn å smile.
 

Toulon by viste seg å være ganske så koselig den å. Liten og søt, men glad for at vi bare er en tur innom. Hadde nok blitt litt for kjedelig i lengden. Var jo tross alt Nice vi dro for å besøke og det er jeg virkelig fornøyd med!

Ingen kommentarer: