20 februar 2009

If i will be your angel,

hadde du tillatt det da ?





























Sitter bakover lent med datan på fanget, snart står den ved siden av meg. Holder et KK i hånden og nå skal jeg ta meg tid til å lese litt før middagen er klar. I øyekroken får jeg med meg mumfi, skremsle og piggy på vandring på havets bunn. å, mmmm, det strømmer en god lukt gjennom luften, jeg skal nemlig snart storkose meg med TACO ! Nuss nanna :*

7 kommentarer:

Ine Rekstad sa...

jeg hadde tilatt det! Søta <3

Anonym sa...

sv.

Tusen takk, Nanna :-)
Jeg begynner med hvordan du lager selve headern.
* Først trykker du på fil i menyen øverst. Deretter new _> Også stiller du inn størrelsen du vil ha på headern.
* Deretter åpner du en bakgrunn i photoshop.
* Så trykker du på Edit -> Define Pattern -> OK
* Så trykker du på den stofflappen (kaller den det). Så drar du den rundt selve headern også høyreklikkerr du og trykker på Use Pattern to Patch Selection. Da skal du ha den valgte bagrunnen på headern.
* Får å få flere bilder på headern så åpner du de bildene du vil ha i photoshop. Så trykker du på den stipla firkanten-> Markerer bildet -> trykker CTRL knappen, holder inne og drar over til headern. Hvis bildet blir for stor markerer du bildet igjen og høyreklikker og trykker på free transforme, der kan du justere str. på bildet.

Håper det hjelper litt!Er ikke sånn super god til å forklare x) Lykke til :-)

Anonym sa...

Hvis bildet blir for stort trykker du ALT og z (Hurtigtast, da tar du bort bilde). Så tar du og justerer det bildet du brukte før du putta det inn i headern.
Ja, har msn : ceur_alexandra@hotmail.com
Ja, mye lettere å skrive det der :-)

Anonym sa...

sv. Så bra da! Den ble kjempe fin :)
Hmm, åssen du får den til å ikke bli sånn på siden? Jeg er ikke sikker. Mene når du laster opp bildet på blogspot, er det ikke no sånt at du kan ordne på det der? Enten det ellers kan du prøve å gjøre headerrn litt mindre :)

Anonym sa...

når kommer videobloggen?

Anonym sa...

Hvem hadde ikke tillatt det!<3

Nanna Charlotte sa...

ntåå <3 ;*