29 november 2009

Hva skal ligge under juletreet.

Venninnen - Om du er i den læren om at "det er tanken som teller" og ikke har planer om å bruke masse penger er det en fin gave å la venninna vite litt om hvorfor du setter pris på akkurat henne. Finn en søt boks, og legg lapper der du skriver egenskaper, personligetrekk og personlige ting du beundrer med henne.

Bryr du deg ikke så mye om hva tingene koster, bare vil ha en super gave. Blir nok som regel alle jenter fornøyde med smykker. Du bør ha studert og fanget opp hvordan type smykker eller hvilken smykkestil venninna di har, slik at du vet litt mer om hva hun kunne gått med, men en slager er en enkel hverdags ring.

Her har du noen jeg likte fra huldresølv;






Kjærsten (kompisen) - Man kan alltid klare å finne en tøff t-shorte, genser eller jakke av noe slag. Har man i tillegg fått med seg hva han ser på, er valget lettere. Noen ganger kan man treffe blink, andre ganger kan det hende det ikke faller helt i smak. Uansett er det viktig og fortelle han, at det er helt greit å bytte det om det er ett eller annet som ikke stemmer. For all del, vit hvilken størrelse han har og om han fåretrekker å ha plagget løst eller litt mer tilsittende.









De fleste gutter har nok ikke like stor begeistring ved myke pakker. Derfor om du ikke setter noen spesiell sum på hva gaven skal koste er alt fra cd, cd-spiller, dvd, dvd-spiller, spill (playstation, data), mp3, høytalere, data, mac, øretelefoner, kamera og alle andre slags elektriske duppe ditter en fin løsning.

Man kan jo også bruke ordtaket, "Veien til en manns hjerte er gjennom magen" til det fulle og skrive et artig kort der man ber gutten sin på middag. Ikke bare en gang, men tre f.eks. Lag til litt koselig stemning, la det være intimt, men fortsatt armrom. Bruk kreativitet og skriv hva rettene vil være, eller la gutten selv bestemme hva han skal bli servert. Ta foreksempel med en liten "hint" setning, der du forteller at det bare er å komme tidligere, slik at dere kan lage maten sammen. Skaper mye latter og morro.

Familie - Har man medlemmer av familien (eks, tanter og onkler) med barn, kan man enkelt og greit lage et klippekort med noen barnevakter. Så klart er det opp til tidskjemaet ditt hvor mange ganger, hvor ofte og hvordan du vil gjøre det. Men uansett er det alltid hyggelig med litt hjelp.

Skal man ut å finne noe, fåreslår jeg veldig en bilderamme. Det er noe som passer for alle og kan være en hyggelig måte å vise familien at du setter pris på gode stunder og mange minner. Velg utseende etter hvordan personen liker å se på bildene og hvor mye tid personen vil sitte å se på ramma som en tv. Eks. Bestemor vil bruke rammen på en helt annen måte, enn tanta di på 28, som bare farter rundt.











Til slutt, er det et forslag som kan brukes på alle.

Et spa opphold er noe sånn gjennomsnittlig alle hadde satt pris på, så lenge du tåler kropskontakt. Klarer man å slappe av, kan man få en utrolig hyggelig stund sammens med kjærsten, venninna, søstra, mamma'n, tanta eller en stor sammensveiset gjeng.

Lyst å dele tips? Hva tenker du å gi til venner, kjærste og familie?

4 kommentarer:

Stine H sa...

Fine tips :) Likte veldig godt de ringene *hinthint* :P Hihi ;)<3

Nanna Charlotte sa...

Gulle mitt <3 hihi!

Anonym sa...

Hva koster den ringen i midten?

Nanna Charlotte sa...

Var inne på huldresølv sin hjemme side, sto ingen pris på noen av tingene så det er vanskelig å si. Men ligger nok på noen hundrelapper :-)