24 januar 2010

Fin de semana.

Helga går fort unna uansett hva man bedrar tiden med. Nå er det snart slutt på søndagen også og siste innspurt blir å slappe av på senga. Denne uka vil det bli mye hjemme tid, har en prøve i norsk og fremføring i engelsk som skal leses og øves til, for nå gjelder det å prestere som best. Etter helgas aktiviteter skal jeg nok klare å hold ut en typisk skole uke og se frem imot neste helg.

I går spilte vi kamp mot Bjørndalen. Regnet med at de ville være gode, og det var de. Det ble fort en slite kamp når stillinga var ganske gjevn. Merker vi sliter litt siden vi har akkurat med spillere og litt skader hos hele gjengen. Men, men klarte å holde følge, helt til de i slutten vant 24-21. Fremmover kommer det et ganske så langt opphold på fem uker før neste kamp, vil derfor ha masse tid til å gjøre andre ting i helgene. Har en anelse om at første kamp deretter vil bli kjempe morro og etterlengtet.

Senere dro jeg til Maiken og fikk med meg Norge - Ukraina. Videre gikk kvelden stille for seg. Vi bestilte mat, så to filmer, spiste snacks, pratet og koste oss. Tokk det helt medro og tilbringte kvelden sammen. I dag sto vi opp litt utover dagen, spiste frokost og fikk med oss danse program og mat program på tven.















Prøvde også en øyeskyggekrem maiken hadde, og nå er jeg blitt helt forelska! Kan ha antydninger til rødt på dette bildet, men den er en lys variant av brun.

Etter å ha spist middag med familien og vært litt hjemme kjær ble jeg henta på ny og vi dro i hallen for å se Pink Panters første kamp mot et litt eldre og rutinerte lag bestående av menn. Trenger ikke å si så mye om kampen, annet enn at unggutta har en del å hente fra mannfolka.






















Ble en annen type hårsveis på dagens hall besøk, så får vi se om den blir utført flere ganger.

Ingen kommentarer: