03 mars 2010

Humøret på topp!

I disse dager er været helt utrolig digG! Sola skinner og varmer godt, lyset er på vei mot det lyseste og bakken, snøen holder seg tørr. Nå er det ingen som får lov til å klage....















... rart hvordan været kan forandre oss og vårt humør?! Jeg blir hvertfall gladere til sins når varmen og lyset er på plass.















... lurer på hvor lang tid sola bruker på denne snø haugen? hmm. Kanskje det går unna uten slaps og masse vått gørr. Krysser fingrene!















... Selvom vi beveger oss sakte men sikkert mot varmere vær og lettere klær, er denne tiden farlig om man tar av seg for mye. Og syke vil vi hvertfall ikke bli nå. Surra et varmt og godt skjerf rundt halsen i dag, og hvorfor ikke da ta i bruk en søt lue jeg fant fra yngre dager?! Passet jo perfekt sammen.



















... Dagens antrekk ble derfor; Jakke fra selfridge, skjerf fra lykke, lue fra h&m, genser fra kappahl, bukse fra gina og støvletter fra bianco.

Var ganske greit å vaske i dag, gikk fort unna og jeg fikk gjort litt mer enn vanlig. Lommeboka har det ikke så aller verst, og det liker vi når det ikke er lenge til vi skal på tur. Nå er det middag og etter hvert trening. Byttet tid så det blir tidligere i dag, så det er kjekt. Rekker VD og får en tidlig kveld.

- Nanna

Ingen kommentarer: