14 mars 2012

Østfoldmesterskap.





















Da er Østfoldmesterskapet over og ut for denne gang. Over ser du hvordan hovedveggen vår ble ferdig med bokstavene på - knall fin. Takk til alle som har hjulpet oss og bidrat! Ellers så tok vi første plassen i beste stand og det var håpet og hovedmålet vårt. Ble så fornøyde og glade når vi ble ropt opp og i tillegg fikk vi senere andre plass i beste UB av alle 97 UB-gruppene som var tilstede, dette resulterte i NM deltakelse og en pengepremie som kommer godt med videre. Kan ikke gjøre annet enn å smile, så morsomt når man tilslutt får lønn for alt strevet og jobbingen! Nå gjelder det bare å gjøre et hakket bedre senere, så får vi se hvor veien går.

Hahhha, har dere lyst til å se en kort demostrasjon av produktet vårt og min høylytte, skjelvende stemme i aksjon, kan dere se meg på NRK nett-tv her. Spol dere frem til 11minutter så vil dere få en kort presentasjon av standen og produktet vårt.

3 kommentarer:

tante Turid sa...

Grattis! Jag har varit inne och tittat på videon. Dere är riktig flinke och det hördes inte att du var osäker på rösten! Bra gjort!

Nanna Charlotte sa...

Takk skal du ha for det :))

Boho Alex sa...

Gratulerer så mye! Dere er flinke :-D