19 oktober 2015

Mandagstips.



Badet/ vaskeroms avdelingen fungerer veldig greit tiltross for dens lille plass å boltre seg på av leilighetens 28km2. Det er laget en veldig passende nisje på badet vårt, akkurat litt større en de normale målene på en vaskemaskin. Etter å ha flyttet inn monterte vi hylleløsninger over vaskemaskinen for det er klart at en jente har mange nødvendigheter som kommer med bad og vaskerom, men også en del småstæsj som helst bør ha et ryddig system et eller annet sted. Dette ble altså løsningen for min del for å utnytte plassen på badet maksimalt. Hyllesystem fra Biltema - grunnet sølv/grå fargen (har det på Ikea også) - og pleksiglass hyller bestilt hos glassmesteren på spesifikke mål. Alt kan lett fjernes, og kun la stolpene i veggen sitte igjen om man ønsker å plassere en tørketrommel over senere. Foreløbig er ikke dette et behov for oss og syns dermed dette har blitt en super løsning på plassutnyttelse etter behov. 


Til overskriften: så er mandagstipset i utgangspunktet det dere ser over her oppe på vaskemaskinen. Det å kjøpe større bokser med vaskemiddel, skyllemiddel og Milo, og helle det over på finere, koseligere flasker og bokser. De store pappeskene med Omo vaskemiddel for farge/ hvitt tøy var omtrent et halvt år og sparer en for en god del penger. Alt flytene velger man jo selv hvor mange varianter enn skal ha å velge mellom, men vi har hvertfall to (bakerste) til Milo (tøymykner og vanlig ullvask) og silkevask (den rosa høye), samt en gul annen skyllemiddel/tøymykner lukt. 


Flaskene og boksene får du kjøpt rimelig på Clas Olson, Granit, Nille eller andre lignende butikker. Resultatet blir mer hjemmekoselig og personlig, samtidig som det er veldig praktisk og lett å bruke i hverdagen. For å skille mellom krukkene med vaskemiddel har jeg enkelt bare knyttet en farget og en lys sløyfe rundt hvert av glassene. Kan jo såklart ha hvit eller farget skje oppe i også. Disse er super store og gode og fås kjøpt på Kremmerhuset. 



Skittentøyskurven bakerst er fra Rusta. Dorullkurven fra en liten interiørbutikk i Strømstad og beholderen bakerst til venstre med henge mulighet fra Alle Tiders i Halden. 

Ingen kommentarer: