19 april 2010

Vi skal lære å sjefe.

Helga er over og en ny uke har kommet igang. Vet det blir en del ting å pusle med denne uka, selvom håndballen er over og ut. Vi vant kampen på fredag mot Bækkelaget 31 - 14 (17mål), vi trengte vel en slik løpekamp, med mange muligheter og sjangser til å vinne ballen. Det var helt utrolig morsomt. Klarte å prestere noe av det beste vi noen gang har gjort, forsvaret var knall hardt og angrepet fløt utmerket. Artig! Kampen på søndag startet ganske så slapt i forhold og når vi da etter pausa klarte å reise oss grådig og dro inn på, holdt det ikke til å ta dem helt igjen eller gå av med seieren. Tapte med fem, seks mål om jeg ikke husker feil. Sesongen er som sagt slutt, har heller ingen trener så det blir treningsfri ut april mener jeg å ha hørt. Nå gjenstår bare Partillecup i Juli, så blir vel noe trening før den. Videre neste sesong har vi ingenaning om hva som skjer, vet bare at vi skal bli slått sammen med J93.

Resten av helga forgikk det kosing med kjæresten til den store gullmedalje. Har også spist utrolig mye mat og søtsaker, men men, det er lov å kose seg når man først har fri - hver dag er en fest! *ler*

I dag er det et obligatorisk dommerkurs som står på planen, fra seks til ti skal vi bli stappet fulle med kunnskap angående sjefrollen på banen. Litt kjipt at det er så mange timer, men vi får jo bruk for det vidre. Både om vi skal ta noen dommerroller, men også som spillere. Dagens agenda er ikke innholdsrik og spennende, men det holder meg godt opptatt.

















PS! Tenkte jeg skulle slenge ut her at jeg selger lenestol og puff, arbeispult og arbeidsstol på finn.no - Lite og pent brukt. Koder: 21914615 og 21915467.

Ingen kommentarer: