09 juni 2010

Casual med en dæsj kjedsomhet

Jakke - Object, Topp - Cubus, Bukser - Bikbok, Sandaler - Vagabond

Gårsdagen - hele dagen(!!!!) - gikk med til forberedelser til muntligeksamen. Maiken og jeg kom opp i samfunnsfag, tema "Kald krig". Vi er heldig med at stoffet er mye og lett å skaffe, men gud så kjedelig det er å prate om alle de forskjellige hendelsene som egentlig er mye av det samme. Alt omhandler hva USA og Sovjetunionen gjorde mot hverandre og forskjeller dem i mellom.

Streiken klarte ikke å holde mer enn tretten dager, sluttet rundt et i dag. Supert. Lengste streiken på tretti år også holder den ikke over muntlig. Hadde ikke nok flaks der gett.

Har vært en tur nede hos tante, onkel og søskenbarna en snartur nå. De kom hjem fra Mallorca igår, så var litt prating, kos og gaver. Fikk et søtt lysegult knyteskjørt, no sjokolade og lønningen for mandagens harde arbeid.


Nå skal jeg fortsette med å lese på stoffet og prøve å kunne noe utenatt. Drar til Maiken rundt åtte for å sette tingene sammen og få til en flyt på det. Så regner jeg med å være hjemme igjen rundt ti og fortsette med hard puggingen da. Klokka åtte i morra tidlig sitter vi på skolen og gjør siste innspurt i form av forberedelser. Klokka halv ti skal vi opp og ti er alt av oppgaver, prøver og eksamener over for ungdomsskolen. Da er det bare morro igjen.

2 kommentarer:

Ane sa...

Lykke til med muntlig eksamen :D

Nanna Charlotte sa...

Takk for det :-) Kom ikke opp da, så slapp å tenke på stresset, men det var utrolig kjipt.