25 august 2010

Hellas Del II - Corfu by

Turene inn til Corfu by var ganske vellykkede av seg begge to, det var dager med fint vær (hvem skulle trodd det?) og lysten til å gjøre noe annet enn å ligge på stranden var til stede. Andre gangen vi var inne følte jeg at timene gikk litt fortere unna, det lå litt mer bak hvor vi gikk og vi hadde klart å bli litt bedre kjent med smågater og veier hit og dit. Vi sitter klare ved bussstoppen og venter på en av få busser som tok turen innom agios gordis på bilde nummer en.





















Det var mange hyggelige smågater med kjempe herlige og koselige cafeer, resturanter og bare steder hvor man tok seg noe å drikke. Skjønne små butikker lå inneklemt mellom jallajalla t-shorte butikker som så fint de fleste turiststeder har nå til dags. Men alt sammen sammen, satt sin egen stemning. Gammelt og nytt, turist preget og stamfolket.












Havet er det ingenting å si på, annet enn at det er utrolig vakkert og klart. Hvor mye frister det ikke å bade når du ser bånd på ti meters dyp? Og tro meg, hadde en "Må bare bade nå" tilfelle flere ganger. Når vi gikk langs muren for å finne et sted det var mulig å bade, var det ikke få ganger jeg bare lurte på å hoppe uti på murbryggene båtene legger til på. Til slutt fant vi en liten badestrand, by strand, som egnet seg helt fint til vårt behov - å få dukket oss.























Når det var tid for å få i seg middag, var vi heldige å komme over Belissimo. Har dere sett noe så vakkert og koselig! Likte det stedet innmari godt fra første stund og maten var kjempe god der. Begge middagene når vi var i Corfu ble tilbrakt der. Litt kjipt at jeg skulle være vågal og teste ut noe helt ut av det blå siste gangen og bomme på to retter. Jajaj, fikk en smakebit av pasta bolognes der og den var himmelsk.













Siste bildet hviser vel at vi er glade og fornøyde og klare til å komme oss hjemmover. Blir slitsomt å gå rundt og titte og holde på en hel dag, men inni mellom er det like koselig og deilig som å ligge på stranda.

Kommer en del III og regner jeg med, er ikke sikker på når ennå, for nå skal teorilesing og bursdag forberedelser prioriteres. Blogges i morra, starter ikke før kvart på ti så det er ille godt for en ung kropp. Jajja, litt feil, men alle syns vi det er deilig å sove litt lenger når man kan.

Ingen kommentarer: