28 september 2011

Mat opplevelser.

Er det en ting som er sikkert å vist så er det at det oser over av masse god mat her. Da mener jeg virkelig god mat. Det er jo stort sett det vi gjør her nede - ved siden av å slappe av på stranden, på rommet og titte rund i gatene - det å spise. Lunsj og kvelds. For frokosten er ingenting å skryte av, det er en helt grei bufe med forskjellig pålegg som går ned. Midaggene er høydepunktene. Favorittene er de tyrkiske rettene, og da spesielt kebapene. Så godt! Sac kavurma er også en stor favoritt, men da oftest til lunsj for den er litt lettere å fordøye. Det er morsomt å se ansiktene til kelnerne når vi spør om eller bestiller de forskjellige tyrkiskerettene istedenfor standar-turistmat.

Hittil har det blitt forskjellig, mye tyrkisk, men som sagt, så fins det noen andre nasjoner å prøve ut her nede også. En av favorittene er den innmari koselige italienske restauranten, nydelig pasta.















Åååå, så mye god mat, får helt vann i munnen jeg og skulle ønske jeg ikke ble så fort mett. Helt utrolig mye god mat og velge blandt på menyene hvertfall.

Ingen kommentarer: