26 oktober 2011

Små genialt.

Som sagt gikk gårsdagen i ett med skole, vasking hos Olla og øvelsekjøring med Nenne. Fikk derfor ikke lagt igjen store ord her til dere, beklager det. Kjøringen uti mørket gikk egentlig ganske bra, bare litt uvant siden det er såpass lenge siden sist gang nå. Får være flinkere til å opprettholde øvingen, slik at det bare blir bedre og bedre! Kanskje vi etterhvert også - om en god stund ja - kan bevege oss ut på motorveien eller ned i byen. Men først må jeg nok bli ganske så feilfri med giring og clutch.

Hjemme rundt halv åtte og da fikk jeg skiftet til joggedressen og dro avgårde igjen til Lasse. Tilbrakte noen timer sammen med han, tv'en og bare hverandres selskap. Innmari godt å kunne treffes i hverdagene, bare for en liten stund om det er det som er tilfellet

Uansett tenkte jeg å forteller dere litt om skoledagen min. For den gikk fort unna og det grunnet gym, UB- fremføring og prøve. Prøva i IT gikk vel greit, håper det holder til at jeg kan smile og være fornøyd, trenger det nå når det gjelder skolemotivasjonen min. Ellers så var ikke følelsen vi sto igjen med etter UB-framføringen vår noe særlig god. Vi følte vi hadde blitt slaktet og at de for det meste var negative og hadde et eller annet å utsette på det vi sa. Til tross for det fikk vi høre at ideen vår var innmari enkel, men likevel litt "små genial". Flaks for oss, tok magefølelsene våre feil. Vi ble ringt opp og fikk en gullbilett videre til finalen i Gründer Idol.















// bilde - Marte Teien

Vi er fortsatt på det stadiet der ideen er det viktigste, så neste fredag skal vi inn til sarpsborg for å fremføre en gang til. Men da med en powerpoint som har blitt litt mer oppgradert. Vi får også prøve å være litt mer bestemte og sikre på det vi sier, slik at det blir troverdig å høre på, satser på at vi skal få det til enda bedre. Senere får vi prøve å få til en prototype og sette opp et realistiskt budsjett. Kryss fingrene for oss og hjelp oss videre da, takktakk :)

Ingen kommentarer: