25 mars 2012

Sjusjøen '12 - torsdag og fredag.

Etter en stille og rolig ettermiddag, god natt søvn og god frokost var vi klare til å komme oss avgårde og få testet ut bakken for en siste gang på en stund. Vi dro først bort til Hafjell, men der var det duket for NM, så for å ikke la utøverne være i skyggen bestemte vi oss for å dra tilbake og tilbringe dagen i sjusjøen skiannlegg istedenfor. Funket like bra! Merker det begynner og bli snøvt med både snø og folk nå som våren har kommet godt i gang. Var i slik som i fjor, når snødybden var til å føle rundt seg omtrent. Vi fikk i allefall noen fine timer hvor vi st fra oss siste rest.















Fredag var været UPÅKLAGELIG! Sola stekte helt fra klokken åtte om morgningen og jeg tror ikke vi gikk inn før nærmere seks. Gradestokken viste 26'c i skyggen og i sola var det nok godt opp i mot 40 - 45'c. Vi kunne hvertfall ikke klage og på et punkt, ble det så varmt så at bare sportsbhen ble det riktige å bære. Tenk å kunne sitte ute i slutten av mars i bare sportsbhen og virkelig kjenne at sola steker og tar. Ingen tegn til frysing eller sure vindkast, det er vår det! Godt var det hvertfall at vi husket på å smøre oss, for jeg kjente noen litt stive drag i ansiktet etter en god og varm dusj.















Vi har hatt en veldig fin siste tur på fjellet for denne gang, ble ikke så mye skigåing og aktivitet som tenk. Men sannelig har vi fått opplevd en varme og et knallvær utenlike. Samtidig så merket nok hele gjengen at det var greit at dette ble avsluttningen, har fått vært litt mer på fjellet i år enn vanlig så skal ikke klage. Ettermiddagene har gått til masse god mat, familiehygge, tv-spill og kos, så alt i alt har dette vært supert.

Ingen kommentarer: