10 mars 2013

RYLA-seminar.

Hei dere! Nå har det blitt en stund siden sist, dagene flyr og det har allerede gått over en uke. Den siste tiden har vært fylt med mye jobbing og skole, økonomiprøve og nå de helst siste dagene, RYLA-seminar fra torsdag til søndag i sammarbeid med Rottary. Programmet har vært fullstappet fra morgen til kveld med foredrag, bedriftsbesøk, praksisoppgaver, gruppearbeidsøkter og omvisning, men også med middag, underholdning og sosialtsamvær helt sent på kvelden. Vi har startet opp i åtte, ni tiden alle dagene (også lørdag og søndag) og holdt på helt til altfra ni til ett tiden. Vi fra Halden valgte å sove hjemme siden vi bare bor noen minutter unna, og sengen har vært utrolig god å finne etter 12, 14 og 16 timers dager. Pauser og måltider har det vært, og vi har fått tid til å riste litt løs, men ikke noe særlig mer enn det, slik at det har vært et tøft program hver dag. Lunsjen på fredag gikk fort ned og som dere ser på bildene under klart vi da å snike inn litt ekstra kos i solveggen der.
 


 
 
Instagram bilder fra helgens RYLA-seminar; @nannach
 
Opplegget har vært bra, med varierende foredrag, oppgaver og bedriftsbesøk/ omvisning. For ikke å snakke om middagen med underholdningen vi selv hadde stått for (gruppevis) i går kveld. Lørdagskvelden toppet alt og overgikk alt av harde, slitne og trøtte stunder vi hadde hatt tidligere. Hele gruppen fikk en super sammensveisning og alle hadde vært så utrolig flinke til å løse oppgavene og bydde på mange gode og stemningsfulle underholdningsøyeblikk. Det har vært en lærerik og positiv erfaring disse fire dagene på lederkurs som jeg helt klart skal ta med meg videre. Folkene vi har blitt kjent med og vært med har vært fine folk og sammen med opplegget har det vært det beste!

Avsluttet en fin helg på Pannekakeriet med jentene jeg har tilbrakt mest tid med, stort sett over halvparten av døgnet. Søte veninner, god mat, - spiste pannekaker med bacon for første gang, det var såå godt! - sol og fin stemning var ikke feil å avslutte et bra opplegg på!
 
Får takke Rottary Halden for denne muligheten og jeg vet at diplomet vil komme godt med på CV'en fremover!
  

Ingen kommentarer: