27 september 2015

Ferieliv.




Quesedillas med kylling og masse grønnsaker til lunsj på Kale beachrestaurant. 

T-shirt - Day et mikkelsen // Skjørt - By Malene Birger // Sandaler - Bikbok // Clutch - Selected Femme 


Ottoman, tyrkisk gryterett med lam til middag på Umuten. 


Det har ikke blitt mulighet til på langt nær så mye blogging som jeg hadde håpet på i ferien. Nettet har streiket helt og tanken på å ta bilder, styre og ordne for å lage innlegg og publisere har derfor ikke vært så prioritert. Ser jeg positiv på det har jeg fått koblet av fullstendig. Og det var vel det jeg faktisk trengte og som har vært mest etterlengtet det siste halve året.

Dagene går unna på lik måte her nede, det merkes ikke stort til hvilken dag det er eller hva som skal eller må gjøres til en hver tid. Vi står opp til samme tid og spiser frokost hver dag, forholdsvis tidlig spør du meg til å være på ferie. Alltid ni, med fem minutters slingringsmom (åtte hjemme). Så er det opp å få på seg bikibi og pakke bagen. Dagens agenda etter å ha kommet seg ned på stranden - solet, badet, sovet litt til, kost seg under parasollen og spist lunsj - går stort sett ut på beslutningen om hvor vi skal spise på kvelden. Hvor vi skal gå og være, hvilket område og sted eller hva vi skal prøve ut i kveld. Vi har opparbeidet oss en del favoritt steder opp igjennom årene og gangene vi har vært her i Side, som vi stort sett bytter på å besøke til middagstider. Noen faller fra av ulike årsaker, mens andre blir lagt til om vi blir begeistret og får lyst til å prøve dem igjen ved en senere anleding.

På stranden har vi lagt på samme plass hver dag de siste årene og dermed spist på samme beach restaurant til lunsjen. Innimellom blir dagen annerledes eller vi får vi lyst til å gjøre noe annet, men det avhenger egentlig mest av situasjonen og aktivitetene som oppstår utover dagen etter vær eller ønske. Ved siden av å være på sydenferie og nyte alt det som hører med til strandlivet er det maten som er hovedfokus for oss. Måltidene. Samle seg til lunsj eller middag sammen med de du vil kose deg med, utforske og teste ut nye retter - glede seg over valg av matrett og resultatet du blir servert. Lunsjene er som regel litt enklere og middagene større og litt mer spesielle, men alt er godt.

Ingen kommentarer: